Kompetencefond

Når du melder dig ind i Reddernes Fagforening, vil du fremover kunne ansøge kompetencefonden i 3F en gang om året, og få gebyret kompenseret hos os.

Vi har netop fået forhandlet hjem, at den velkomstgave man hidtil har fået bliver ændret. Fremover bliver beløbet lagt i en pulje hos Reddernes Fagforening. Pengene vil blive brugt til, at kompensere de medlemmer der har udgifter ved ansøgning til kompetencefonden.

Sammen med det beløb, vil noget af kontingentet fremover også blive brugt til kompetenceansøgninger. Dermed vil der altid være penge i fonden til én ansøgning pr. medlem pr. år.

Dette skal ikke ses som en blåstempling af det pågældende gebyr. Men vi synes ikke, at det skal ligge vores medlemmer til gene, at 3F mener, at de faktiske udgifter til fonden er så store.

Det er den eneste kompetencefond vi har kunne finde, der har et administrationsgebyr for ansatte, som ikke er medlem af den overenskomstbærende fagforening.

Du kan ansøge kompetencefonden her.

Bestyrelsen har besluttet at ansøgningerne behandles kvartalsvis, så vær opmærksom på at der kan forekomme lidt ventetid efter en ansøgning er indsendt.

Tilbage.