Sommerhus

SOMMERHUSET VED BRO STRAND

Strandgårdsvej 
Bro Strandpark,
5464 Brenderup Fyn

Huset ligger tæt på strand, er med spa, sauna, nyt køkken og senge til seks mand. Der er to dobbeltsenge og to enkeltsenge. 
Til husets område hører tennisbane, udendørs fitness og flere flotte legepladser. 

Læs her, hvad vores første lejer sagde om huset:

"Huset er fint og området indbyder til dejlige gåture med en dejlig strand få hundrede meter fra huset. Det ligger i rimelig afstand fra indkøb og kun 15 min fra E20, så man hurtigt kan sætte kursen mod enten Sjælland eller Jylland. Det indeholder alt det fornødne til en dejlig ferie og her kan især den dejlige spa fremhæves. Med hensyn til leje af huset var der hurtigt svar, og en nøgleboks gør det nemt og praktisk. Så vil man have ro og smukke omgivelser og dejig natur kan stedet anbefales."

 

 

 

SÅDAN BOOKER DU VORES LÆKRE FRITIDSHUS PÅ STRANDGÅRDSVEJ 75

I kalenderen er optagede perioder markerede med GRÅT. Øvrige perioder er ledige.

Huset lejes ud på både uge- weekend- og dagsbasis. Læs de særlige betingelser andetsteds.

Særlige perioder som sommer, efterårs- og vinterferie, påske og jul åbnes først for booking jvf nedenstående, hvor man ved at sende mail indeholdende nedenstående kan komme i betragtning til et ophold. 

Sommer: 1.5 - 30.9 indsendes senest 15.2 

Efterårsferie: uge 42 og 43 indsendes senest 1.7

Vinterferie: uge 7 og 8 indsendes senest uge 45

Juleferie: indsendes senest uge 40  

Er huset ikke optaget i en periode i ovenstående særlige perioder er man selv selvfølgelig altid velkommen til at søge på normale betingelser. 

Ønsker du at booke en given periode, sendes forespørgsel på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med tydelig angivelse af navn, adresse, telefonnr og ønskede periode.

Denne besvares hurtigst muligt og indenfor 5 hverdage. 

Denne forespørgsel er samtidig bindende, forstået på den måde at den fra medlemmets side ikke kan fortrydes. 

Du vil indenfor for senest 5 hverdage modtage en mail med bekræftelse på den ønskede lejeperiode. Hvis du IKKE modtager en sådan, har du desværre IKKE lejet huset i den ønskede periode. 

Når du modtager mail med bekræftelse, vil den indeholde oplysninger og betalingsbetingelser og lejeaftale. Det er vigtigt for din booking, at disse overholdes.

Du har nu mulighed for at booke huset for en given periode til 1/2 pris, hvis bookingen sker mindre end 14 dage før start på opholdet. Proceduren er den samme som ovenstående.  

Du kan læse lejeaftalen her. 

Udlejede datoer er grå

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn